T'ajudem a decidir els estudis

TALLER A CAVALL

Les persones  incrementen el seu talent millorant el nivell d'estabilitat corporal.

Quan patim canvis d'humor extrems, o inclús notem que hi ha dies que podem estudiar molt bé i d'altres gens, és que necessitem una major estabilitat.

Millorar l'estabilitat et permet assolir els teus objectius de notes perquè saps que no hi haurà imprevistos (mal humor, mal de cap,...) que et frenin.

Per aconseguir aquesta estabilitat hem de millorar la mobilitat de la musculatura de la cadera. 

I per mobilitzar la musculatura de cadera utilitzem els cavalls, i per això ens hem de desplaçar durant tres hores a una hípica.

Un cavall té tres velocitats: lent (pas), ràpid (trot) i molt ràpid (galop). Però un cavall pot fer moltes més coses que portar-te a sobre a tres velocitats diferents.
Sabies que muntar a cavall pot ajudar-te a:

  • Millorar la concentració en els estudis
  • Millorar la posició i reduir els mals d’esquena
  • Reduir els mals de cap

      …entre molts d’altres beneficis que descobriràsAntigament a les escoles els professors podien motivar l'aprenentatge dels alumnes picant-los els dits amb el regle o estirant-los de les orelles. En aquells temps es considerava que el dolor era la millor forma d'obtenir els millors resultats dels estudiants.

Amb els cavalls ha passat el mateix. Antigament un ferro a la sensible boca del cavall aconseguia una resposta immediata davant del dolor produït. Però s'ha descobert que el dolor no és la millor forma de muntar a cavall com tampoc d'ensenyar a les aules. El mètode Bitless (sense ferro a la boca) permet que el cavall respongui molt millor al no tenir dolor a la boca. Hi ha molt poques hípiques avançades que utilitzin aquest mètode amb els cavalls, com també hi ha molt poques escoles que utilitzin eines pedagògiques modernes que funcionin.

Talenn dona suport a aquesta iniciativa organitzant aquest taller per als joves i les seves famílies, i d'aquesta forma millorar la seva estabilitat.


No cal tenir experiència muntant a cavall

El taller serà en una hípica a 20 min en cotxe al sud de Girona que entrena als seus cavalls amb el mètode BITLESS i es dividirà en tres fases:

  1. Conèixer el cavall per dins gràcies a tecnologia d’última generació
  2. Sessió individual amb monitor per conèixer el mètode BITLESS
  3. Excursió a cavall en grup per la natura per posar en pràctica allò après

 

Dia properes convocatòries

Horari 10:30 a 13:30h

Nombre de places –  6

Edat 14 a 22 anys

Material pantalons còmodes i bambes (que es puguin embrutar de pols). Portar alguna pastanaga per premiar al teu futur amic “el cavall”.